›Vandhalla‹ Egmont Højskolen

Tilgængelighed er et bærende aspekt der præger hele projektet for egmont højskolen. Det nye vandtræningscenter kommer desuden til at stå som et arkitektonisk landmark, der giver en fornyet helhed til højskolens bygninger.
Vandhalla består primært af: vandtræning med varmtvandsbassin, multifunktionel hal med bevægelsescenter og et audiovisuelt undervisnings-rum. Vandhalla rummer landets første vandrutsjebane som er tilgængelig for kørestolsbrugere.
Modtog hædrende omtale I forbindelse med the UIA Prize »Friendly spaces accessible to all« 2014
Kort
BYGHERRE
Egmont Højskolen
TOTALRÅDGIVER
Cubo
ARKITEKTER
Cubo og Force4
LANDSKABSARKITEKT
GBL – Gruppen for By og Landskabsplanlægning
INGENIØR
Hundsbæk & Henriksen
INDVIET 2013
Konkurrence vundet 2009
BRUTTOAREAL:
ca. 4000 m2