9. august 2022

Vrå-Udstillingen 2022

Lørdag 30. juli åbnede Kunstnersammenslutningens traditionsrige udstilling i Vrå, hvor Cubo udstiller Håndværkskollegiet i Horsens, der er det første af sin art i Danmark.

Vrå-udstillingen er Danmarks næststørste kunstnersammenslutning, hvor en række af landets mest anerkendte kunstnere og arkitekter udstiller værker side om side. Medlemmerne repræsenterer alle billedkunstneriske udtryk, der perspektiveres med aktuelle arkitekturprojekter. Resultatet er en udstilling præget af stor variation i de kunstneriske udtryk og et højt fagligt niveau.

Kunstanmelder Troels Laursen kvitterer med 5 stjerner i Nordjyske og skriver følgende om årets udstilling:

De fleste 80årige er gået på pension. Og når det gælder Vrå-udstillingen, så har man fornemmet en vis træthed de senere år, men i år, på firsårsdagen, er der virkelig tale om en slagkraftig og vital 80årig. Og med næsten 500 værker fordelt rundt i rummene, så kunne man frygte en rodet forestilling, men det hele er ophængt på en meget smagfuld og ordnet, så det bliver en sand hyldestfest.

Vrå-udstillingen 2022 fylder 80 år fokuserer på byen Vrå som tema med værker i både Kunstbygningen og det offentlige rum og kan opleves frem til 28. august 2022. Billederne nedenfor fra årets udstilling sammen med visualiseringer af det kommende Håndværkskollegie i Horsens.

Se flere billeder og læs mere om Håndværkskollegiet