10. februar 2022

Udvidelse af Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet – første spadestik

Det første spadestik til udvidelsen af Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet, blev taget i går den 9. februar.

Instituttet har allerede opnået international anerkendelse og med udvidelsen bliver det nye Dream Lab etableres, der kommer til at danne rammerne for videreudvikling af international anerkendt forskning, innovation, uddannelse indenfor robotteknologi.

Dream Lab bliver et samlingssted, hvor mennesker mødes og opholder sig i omgivelser, der pirrer nysgerrigheden og understøtter videndeling, idéskabelse og innovation. Derudover bliver der indrettet gruppe- og projektrum med plads til i alt 500 studerende samt arbejdspladser til ca. 100 ansatte.

Udvidelsen værner om den oprindelige strukturalistiske universitetsstruktur, som bevares og videreføres i samspil med moderne, tidssvarende arkitektur.

Bygningen opføres i samarbejde med Syddansk Universitet, A.P Møller Fonden, Bygningsstyrelsen, EKJ Rådgivende Ingeniører, Krrstine Jensen Landskab samt konsulentbistand fra ETOS Ingeniører.

Se flere billeder og læs mere om projektet