14. december 2018

Rejsegilde på BBBO | Gellerup

Nu begynder det nye Gellerup begynder for alvor at tage form.

Onsdag var der rejsegilde på Brabrand Boligforenings nye administrationsbygning med taler fra Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard og Brabrand Boligforenings direktør Keld Laursen om planerne for den videre udvikling af Gellerup og den nye helhedsplan.

Det 3.000 kvm nye domicil, beliggende på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og den nye Karen Blixens Boulevard modsat Aarhus Kommune den nye kontorbygning for Teknik og Miljø danner en indgangsportal til Gellerup, skal samle de forskelligartede funktioner som boligforeningen varetager på sted.

»De to bygninger kommer til at danne en slags indgangsportal til Gellerup, og det er der en fin symbolik i. Vi havde jo i sin tid et tæt samarbejde omkring tilblivelsen af Helhedsplanen, og nu skal vi i fællesskab tage de næste skridt. Vi har en masse møder i øjeblikket, hvor vi skal prøve at finde hinanden.« – Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard.

Administrationsbygningen kommer til at rumme ekspedition og kontorer for de ansatte i Brabrand Boligforenings administration samt lokaler for driftspersonalet i afd. 4, Gellerupparken, og afd. 5, Toveshøj.

»Der bliver masser af liv i den nye bygning, der bliver en stærk arkitektonisk markør her i området, her ved indgangen til Gellerup. Vi glæder os til mange nye bekendtskaber og fællesskaber med vore nye naboer.« – Brabrand Boligforenings formand Keld Albrechtsen.