20. december 2016

Cubo vinder Fremtidens MCH

Et team bestående af Cubo, C.C. Contractor, Schønherr og Midtconsult har vundet udbudskonkurrencen og påbegynder nu opgraderingen af MCH Messecenter Herning.

Fagdommer arkitekt Lars Steffensen fra Henning Larsen Architects siger om vinderprojektet:

– I udbuddet blev der søgt bud på realisering af de første etaper af Fremtidens MCH. Med nyt byggeri, opgradering af uderum samt en forbedring af det visuelle udtryk er det målet at skabe en ny sammenhængende gæsteoplevelse. Samtidig er målet at styrke den funktionelle og arkitektoniske sammenhæng i området. Målet er til fulde opfyldt med vinderprojektet, der samtidig styrker sammenhængskraften i området. Vinderprojektet formår at lade arkitektur og funktionalitet mødes i et tæt samspil.

– Efter års knopskydning, hvor MCH Messecenter Herning punktvis er vokset med nye bygninger og infrastruktur, er der behov for en bedre sammenhæng for hele området. Dét får vi med vinderprojektet. Og vel at mærke en rigtig flot, og gennemtænkt helhedsplan, som jeg er sikker på vil være med til at fastholde MCH Messecenter Herning som et dynamisk kraftcenter i regionen, siger Anne Skovbro, filantropidirektør i Realdania.

– Messecentret har historisk været en stærk motor for Hernings udvikling, og med det vindende projekt åbner der sig helt nye muligheder for MCH og Herning Kommune. Vi har en klar strategi om at tiltrække store events, og vi har et langt bagkatalog af store og vellykkede begivenheder for både gæster og borgere i kommunen. Fremtidens MCH er med til at skabe endnu bedre rammer for flere events i fremtiden, siger Herning Kommunes borgmester Lars Krarup.

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, glæder sig over vinderprojektet og perspektiverne.

– For MCH er det helt centralt at vores kunder, gæster og samarbejdspartnere også i fremtiden får den bedst mulige oplevelse, når de besøger os. Det bidrager det vindende projekt i høj grad til.