1. oktober 2018
MCH - Messecenter Herning

Cubo præmieret to gange på Arkitekturens Dag

I år markerede Arkitekturens Dag sig som en særlig betydningsfuld dag for Cubo, da både transformationen af Messecenter Herning og Dansk Talent Akademis Campus i Holstebro blev præmieret.

MCH præmieret med Herning Byråds Bygningspræmieringspris 2018

På Herning Rådhus tildelte Borgmester Lars Krarup Cubo Bygningspræmieringsprisen i Herning Kommune for Ankomstbygningen ved Jyske Bank Boxen.

Ankomstbygningen som blev indviet i marts 2018 og dannede rammen om Ishockey VM 2018, markerer afslutning på første etape af transformationen Fremtidens MCH som også inkluderer nye forbindelsesbygninger til de sydlige messehaller samt generel forskønnelse af hele pladsen foran Jyske Bank Boxen.

Prisen er et diplom og en bronzeplakette med inskription. Diplomet går til bygherre og arkitekt, mens bronzeplaketten opsættes på bygningen. I Herning er formålet med prisen at fremhæve det gode byggeri og det gode eksempel. Gerne sådan, at det smitter af på andre bygherrers lyst til at lave gode og smukke bygninger.

DTA præmieret med Holstebro Kommunes Arkitekturpris 2018

Byrådets bedømmelseskomité udnævnte Campus for Dansk Talent Akademi til årets vinder af Holstebro Kommunes Arkitekturpris.

Foto: Ole Mortensen

DTA – Foto: Ole Mortensen

Byggeriet rummer 29 kollegieboliger og er hjemsted for kunstnerisk talent udvikling af unge. En talentfabrik og et kreativt kraftværk, som trækker elever, undervisere og kunstnere til Holstebro. I Holstebro sætter Arkitekturprisen fokus på god arkitekturs betydning for bymiljøer og samtidig påskønnes de bygherrer, arkitekter, håndværkere mv., der samarbejder om at skabe god arkitektur og inspirerende omgivelser.