3. januar 2019

Augustenborg Slot klar til indflytning

Augustenborg Slot blev ved årsskiftet overdraget til Landbrugsstyrelsen, og medio januar flytter de 400 medarbejdere fra Landbrugsstyrelsen samt medarbejdere fra Fiskeristyrelsen og Miljøstyrelsen ind i de nyistandsatte lokaler.

Ombygningen og renoveringen har bevaret slottets klassiske, enkle og stilrene udtryk, og integrationen af moderne installationer og kontorfaciliteter er gennemført med stor respekt for rummenes æstetik og det fredede slots samlede kvaliteter.

L1000054

Der er brugt gedigne og holdbare materialer overalt. Den anslåede designstrategi med ventilationsriste og gulvbokse i messing er videreført med belysningsserien Pelée, designet af Cubo og videreudviklet specielt til Augustenborg Slot – bl.a. tilpasset kravet om up-light og fremstillet i en pulverlakeret messing-farve.

L1000031

Kontorchef fra Bygningsstyrelsen Nana Ejlers siger om projektet:
»Den omfattende ombygning og modernisering af Augustenborg Slot er lykkedes på hele tre måder. Der er skabt nogle nye moderne og funktionelle kontorarbejdspladser, ombygningen omfavner slottets historie på fornem vis i fx farvevalg og materialevalg, og så er byggeprojektet ovenikøbet gennemført til den aftalte tid, pris og kvalitet i et godt samarbejde med de involverede parter.«

Se projekt