3. november 2016

DTA Campus
Første spadestik

Torsdag den 3. november tog Holstebro Kommunes borgmester H. C. Østerby, Færchfonden og Realdania 1. spadestik til DTA Campus, der vil blive et kreativt kraftcenter, en kulturel smeltedigel og et nyt dynamisk samlingspunkt for Danmarks førende center for talentudvikling.

»Vi glæder os over at kunne bidrage til, at Holstebros status som kultur- og uddannelsesby udvikles yderligere. Og til, at de fantastiske unge mennesker, som dagligt arbejder for at dygtiggøre sig på én af DTA’s uddannelseslinjer, får et fysisk samlingspunkt, hvor de kan inspirere hinanden til at opdage nye facetter af deres talenter. Vi tror derfor på, at Campus kan få stor betydning for den måde, som DTA-eleverne lærer og udvikler sig på – til gavn og glæde for såvel Holstebro som resten af Danmark.« Udtaler formand for Færchfonden Annemette Færch.

Projektchef fra Realdania Lars Autrup siger om byggeriet:
»Vi er stolte af at kunne bidrage til opførelsen af Dansk Talent Akademis nye bygninger. Jeg er sikker på, at projektet vil styrke Holstebros udvikling som regional uddannelsesby, og at bygningen med sin placering, arkitektoniske udformning og den måde, den åbner sig mod byen, bliver et vigtigt bidrag til et livligt byliv. Til gavn for hele byen.«

Det nye DTA Campus vil stå færdigt i 2018.

Se projekt