Rytmisk Hus – Atlas

I Produktionscenteret og Spillestedet Atlas videreførtes en historisk additiv proces, hvor sammenhængen til Aarhus Å’s forløb og Mølleparkens identitet styrkes, og hvor balancen imellem det oprindelige museum, de fine sidepavilloner og Voxhall bevares. Ovenpå spillestedet ligger akustiske ‘penthouses’ som produktionscenterets små studier.

Spillestedets naturlige lukkethed brydes af den kunstneriske udsmykning af facadernes strækmetal. Viera Collaros ‘Tonalities’ er en kunstnerisk farveoplevelse der syner frem når huset bruges om aftenen.

I dag er har ‘Turkis‘ overtaget lokalerne, der fungerer som musikalsk og kulturelt mødested og på sydsiden bor Pica Pica vinbar.

Kort

BYGHERRE
Århus Kommune
ARKITEKT
Cubo
LANDSKABSARKITEKT
Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue
INGENIØR
Rambøll
TOTALENTREPRENØR
Jorton
INDVIET 2010
Konkurrence vundet 2008
BRUTTOAREAL
I alt ca. 2.500 m2 nybyggeri og renovering