Scrouples domicil
Aarhus

Cubo udvikler et nyt domicil på 1.400 kvm til den familieejede smykkevirksomhed Scrouples. Hovedsædet får med sin bynære lokation i det sydlige Aarhus­ en optimal placering for medarbejdere og gæster.

Med sin kompakte og præcise form markerer huset sig stærkt i det åbne landskab. De to etager fremstår med hver sit signifikante udtryk. Basen – husets stueetage – lægger sig ind i den sydvendte skråning og skaber en stedlig forankring. De rå betonfacader åbner sig op centralt som en inviterende gestus under den fremskudte øvre bygningsdel, mens hjørnerne forbliver lukkede. Ovenpå disse hjørnesten hviler den præcise metalkorpus.

Etagerne bindes sammen via det dobbelthøje atrium; herfra kan man ved ankomsten orientere sig mod husets hovedfunktioner. På samme vis er det tilstræbt at skabe funktionelle arbejdspladser i lyse rammer med umiddelbar nærhed til de centrale funktioner.

Byggeriet vil udtrykke et levende samspil mellem det bastante og det lette ved at signalere både enkelhed og robusthed i arkitektur, konstruktion og materialevalg. Det nye domicil er et eksempel på en imødekommende og moderne erhvervsbygning, der reflekterer Scrouples’ nordiske designtilgang og smykkebrand.

BYGHERRE
Scrouples A/S
TOTALENTREPRENØR
K. G. Hansen
ARKITEKT
Cubo
INGENIØR
TriConsult
BYGHERRERÅDGIVER
SPECTRAS A/S
AREAL
1.400 kvm
INDVIET 2021
Konkurrence vundet 2020