AquaGlobe

Skanderborg Forsyningsvirksomhed ligger i et naturskønt område tæt på Svanesøen (Sorte Sø), Dyrehaven og Skanderborg midtby. AquaGlobe samler alle virksomhedens ansatte under ét tag, så der opstår interaktion og videndeling mellem de forskellige afdelinger, og skaber et klart centrum – husets hjerte.

Som besøgende ledes man af Døjsøvej mod forpladsen, hvor hovedindgangen til AquaGlobe med sit transparente vindfang byder indenfor. Fra vindfanget opleves et diagonalt kig helt ind i husets centrum, foyer og showroom. Ankomstområde og foyer flyder på naturlig vis sammen med det eksisterende byggeri, men står samtidig som et særligt rum i kraft af det gennemgående atrium, der bringer himlens lys ned. Det store atrium giver visuel kontakt til 1. salen, og man fornemmer, at der arbejdes 360 grader rundt i huset.

Med AquaGlobe har Skanderborg Forsyningsvirksomhed fået et samlingspunkt for innovation, viden og oplevelser med vandets kredsløb og miljø som omdrejningspunkt, som giver mulighed for at styrke virksomhedens innovative partnerskaber med bl.a. kommercielle aktører, forskere og uddannelser.

Kort

BYGHERRE
Skanderborg Forsyningsvirksomhed
ARKITEKT
Cubo
INGENIØR
Viggo Madsen
ENTREPRENØR
Jakobsen & Blindkilde
INDVIET 2018
Konkurrence vundet 2016
BRUTTOAREAL
950 m²