Messecenter Herning

Det arkitektoniske helhedsgreb består i at tilføre et nyt, markant facade- og materialekoncept som et gennemgående element på de nye bygningstilføjelser, som en markering af publikumsflow og ankomstzoner. Således vil facaderne mod det nye ankomstområde optræde med en markant homogenitet, der tager imod publikum fra det nye ankomstområde og leder dem videre enten til Boxen, Hal M eller videre op i arkadeforløbet til det øvrige MCH.
Et sammenhængende arkitektonisk og landskabsmæssigt helhedsgreb, der kan styrke MCH’s ansigt og profi ludadtil – regionalt, nationalt og internationalt – og placere MCH klart i både det konkrete og det mentale landskab.
Det er oplagt at inddrage belysning i designet som en interaktiv lyssætning, der lyssætter hele facaden enten som en transparent, klar belysning eller i farvevalg efter eget ønske. Efte folien også velegnet som screen ved projektion af tekst eller billeder enten som stationære eller som tekst eller billeder i bevægelse. Der er uanede muligheder for at tilpasse udtrykket på facader til den aktuelle sportsbegivenhed, koncert eller event.
Det samlede arkitektoniske helhedsgreb vil blive et markant vartegn for MCH og Herning!

Kort

TOTALENTREPRENØR
c.c. contractor
ARKITEKT
Cubo Arkitekter
INGENIØR
Midtconsult
LANDSKABSARKITEKT
Schønherr
WAYFINDING
Triagonal
STATUS
Under projektering