2. maj 2017
kon@3x

Cubo søger konstruktørpraktikanter

CUBO Arkitekter er en moderne tegnestue, der er optaget af at udtrykke tidens teknologiske muligheder samtidigt med, at respekten for håndværkets tradition – som en integreret del af den danske bygningskultur – søges afspejlet og reflekteret i nye bygningsanlæg.

CUBO Arkitekter har spændende og alsidige projekter i hele norden, lige fra sygehus- og laboratoriebyggeri til kontorbyggeri og kirkeprojekter. Ved CUBO Arkitekter vægtes tværfaglighed og samarbejde med ingeniører og landskabs-arkitekter højt.

Som konstruktørpraktikant ved CUBO Arkitekter får du mulighed for at arbejde inden for alle felter af BIM projektering, herunder kodning og modellering til bygbarhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring. Yderligere giver CUBO Arkitekter mulighed for at følge byggelederen og arbejdsmiljøkoordinatoren på en af vores byggepladser, hvor der vil være deltagelse i byggemøder, sikkerhedsmøder samt sikkerhedsrunderinger.

Som praktikant kræves der passion, bygge- og BIM-faglig indsigt samt lysten til at lære. Til gengæld garanteres der et lærerigt, spændende og udfordrende praktikophold på en Aarhusiansk tegnestue, hvor tingene går stærkt, men resultaterne er unikke. Vi er dedikerede i vores arbejde, og imødeser du også er.

Vi forventer at du

  • Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
  • Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
  • Har et godt kendskab til Revit Architecture og BIM-processerne.
  • Du er positiv, deltager i hverdagen på tegnestuen og trives i projektteams.
  • Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produkt kendskab, og har et godt øje for arkitektonisk kvalitet.
  • Du har fokus på den optimale byggetekniske detalje og deler tegnestuens passion for bygningsdesign, innovative byggetekniske løsninger og materialevalg.

Du kommer til at indgå som en integreret del af tegnestuens projektteams og får mulighed for at følge et enkelt eller to projekter gennem hele praktikperioden.

Du bliver tilknyttet en erfaren medarbejder, der vil guide og give feedback på dit arbejde, samt udfordre dig og sikrer, at den personlige samt faglige udvikling, er til stede.

Tiltrædelse: Efter aftale

Mail din ansøgning sammen med CV og portefølje (PDF) til Sune Nielsen, sni@cubo.dk
Emnefelt udfyldes: Konstruktør-Praktik